ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ЩОДО ПОДАЛЬШОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ЯМНИЦЬКІЙ ТГ!

У середу 31 березня 2021 р. у приміщенні Ямницького ліцею  відбулося засідання комісії сільської ради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, за участі сільського голови Романа Крутого, секретаря сільської ради Юрія Проценка, начальника відділу освіти Наталії Винник, начальника відділу загальної та організаційної роботи Михайлини Боднарчук, директорів освітніх закладів та керівників медичних установ Ямницької ТГ.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо відновлення навчання у закладах освіти. У Ямницькій територіальній громаді продовжують діяти правила “червоної” зони епідемічної небезпеки. Проте, зважаючи на стабілізацію показників захворюваності на коронавірус, комісією було прийнято рішення відновити навчальний процес для учнів 1-4 класів та дошкільнят, починаючи з понеділка, 05 квітня 2021 рокуДля учнів 5-11 класів наразі продовжено дистанційну форму навчання.

Просимо батьків відправляти до школи чи садочка дітей із добрим самопочуттям та без ознак симптомів респіраторної хвороби.

Детальнішу інформацію про порядок організації освітнього процесу під час карантину можна дізнатися у керівників закладів освіти, на офіційних веб-сайтах шкіл.