В Павлівському ліцеї відбулася онлайн-вікторина, присвячена Христовому Воскресінню.

7 травня на базі Павлівського ліцею відбулася онлайн-вікторина, присвячена Христовому Воскресінню. Участь у ній взяли учні 5-6 класів закладів освіти Ямницької територіальної громади.

Учні та їх наставники ретельно готувалися до вікторини: разом виготовляли лепбуки, готували привітання з цим величним святом для усіх учасників, а також придумували тематичні загадки.

Розпочалася вікторина зі спільної молитви та благословення на успішну гру о. Василя Сенька. Згодом, організатори оголосили правила вікторини.

Діти залюбки відповідали на питання вікторини, ще раз пригадуючи собі події Воскресіння Христового, а також традиції відзначення цього свята у нашому народі.

Довкола панувала атмосфера дружби, позитиву та святкового настрою, адже організатори ще до початку гри оголосили, що метою нашої онлайн-зустрічі є не визначення переможця, а, насамперед, щире спілкування, прославлення воскреслого Господа та отримання нових знань і позитивних емоцій. Та дух азарту все ж був присутній. Особливо, коли команди загадували одні одним загадки. Усім хотілося розгадати першими і якомога більше дати правильних відповідей.

Насамкінець, усі учасники зробили веселу руханку, яка не дала засумувати навіть тим, у кого не всі відповіді виявилися вірними.

Учасники і організатори дійшли спільної думки і пообіцяли, що така вікторина – не остання і сподіваємося, що наступного разу вона буде не онлайн, а у звичному для всіх режимі.