ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА МАЙДАНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

У вівторок, 29 червня 2021 р. у приміщенні Ямницького ліцею відбулося засідання комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора Майданської гімназії.Для участі у конкурсі заяви попередньо подали чотири кандидати. Усі подані документи були ретельно розглянуті і перевірені членами комісії на відповідність вимогам чинного законодавства. Відтак, комісією було прийняте рішення допустити до участі у конкурсі наступних кандидатів: Шуляр Ганну Василівну; Зелінську Мар’яну Олександрівну; Хлібкевич Людмилу Петрівну.

Одного з кандидатів не була допущено до участі у конкурсному відборі, через не надання кандидатом усіх необхідних документів.

30 червня 2021 р. відбудеться ознайомлення кандидатів із закладом освіти, якого безпосередньо стосується конкурс, а також його трудовим колективом та представниками громадського самоврядування.

Проведення конкурсного відбору на посаду директора Майданської гімназії Ямницької сільської ради Івано-Франківської області відбудеться 02 липня 2021 року о 10:00 год. у приміщенні Ямницького ліцею.