У МАЙДАНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ НОВИЙ ДИРЕКТОР

26 травня 2021 р. було оголошено конкурс на посаду директора Майданської гімназії Ямницької сільської ради Івано-Франківської області.
До складу конкурсної комісії увійшли представники засновника, депутатського корпусу громади, начальники відділів апарату сільської ради, представники закладів освіти, районної профспілкової організації та Івано-Франківської РДА.
29 червня 2021 р. відбулося перше засідання комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора Майданської гімназії, у результаті якого до конкурсу було допущено трьох кандидатів – Шуляр Ганну Василівну, Зелінську Мар’яну Олександрівну та Хлібкевич Людмилу Петрівну.
30 червня 2021 р. відбулося ознайомлення кандидатів із закладом освіти, якого безпосередньо стосується конкурс, а також його трудовим колективом і представниками громадського самоврядування.
02 липня 2021 року пройшов конкурсний відбір (письмове виконання тестових завдань, вирішення ситуаційного завдання у письмовій формі, відкрита публічна презентація плану розвитку Майданської гімназії та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії).
Рішенням конкурсної комісії переможцем конкурсу на посаду директора Майданської гімназії Ямницької сільської ради Івано-Франківської області оголошено Зелінську Мар’яну Олександрівну.
Голова конкурсної комісії, очільник Ямницької громади Роман Крутий подякував всім конкурсантам за участь, а також привітав нового керівника Майданської гімназії Мар’яну Зелінську, побажавши їй успіхів у роботі та здійснення усіх планів і задумів.

ВІДЕОЗВІТ: