Серпнева конференція педагогічних працівників у Ямницькій громаді

Традиційно перед початком нового навчального року освітяни громади збираються, щоб підсумувати те, що зроблено за рік, поговорити про успіхи і проблеми, визначити найважливіші завдання на новий навчальний рік.
28 серпня у Ямницькому ліцеї відбулася конференція педагогічних працівників на тему «Нова українська школа:підсумки та стратегічні пріорітети організації освітнього процесу в закладах освіти громади
На зустрічі були присутні директори закладів освіти, їх заступники, голови ПК, керівники шкільних методичних об’єднань.
З вітальним словом до учасників конференції звернувся голова громади Роман Крутий, який підсумував все, що зроблено протягом літнього періоду для оновлення матеріально-технічної бази шкіл, покращення умов для навчання учнів та праці освітян, а ще подякував вчителям за здобутки та запевнив у подальшій підтримці.
Про успіхи та проблеми освіти в громаді розповів депутат Ямницької сільської ради, голова Тименицької районної профспілкової організації працівників освіти і науки України Іван Когуч. Він відзначив те, що з утворенням Ямницької громади усі заклади освіти отримали шанс на добрі та комфортні умови навчання та праці, підняв питання вакцинації освітян та ряд інших важливих проблем.
Начальник відділу освіти Наталія Винник привітала колег із 30 річницею відновлення Незалежності України, проаналізувала, як змінилися школи з часу створення Ямницької громади. Керівник зробила аналіз функціонування освітньої галузі громади за минулий навчальний рік та визначила найважливіші завдання на 2021/2022 н.р. Вона подякувала учителям за те, що швидко опанували тонкощі «дистанційки» з нуля, випробовували освітні платформи, нові методи, проводили уроки в ZOOM, а ще наголосила на важливості співпраці батьків і освітян заради дітей та успішної реалізації реформи.
Успіхами та викликами реформи НУШ у початковій школі поділилася вчитель початкових класів Ямницького ліцею Уляна Родчин.
Учасники конференції побажали один одному успішного навчального року, реалізації ідей, доброї співпраці заради виховання майбутнього Ямницької громади і України.