У ЯМНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕЛИ ЗМАГАННЯ “ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ”

26 березня 2024 року в оновленій спортивній залі Ямницького ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів освіти нашої громади під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Змагання  відбулися з футзалу та волейболу. Перед початком змагань присутні вшанували хвилиною мовчання усіх полеглих героїв, що  віддали  своє життя за свободу і незалежність України внаслідок російської агресії та виконали Гімн України.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся сільський голова Роман Крутий, який наголосив, що прикладатиме усіх  зусиль, щоби спорт у громаді розвивався, а школярі і молодь були активними його учасниками.

Юні спортсмени  зуміли  показати не тільки свою фізичну підготовку та спортивні здібності, а й витривалість, командний дух, вміння швидко орієнтуватись у зміні обстановки  під час гри.  Боротьба була досить  запеклою, тому вболівальники не стихали ні на хвилину та не стримували емоцій.

Хочеться відзначити і професійну роботу суддів: Андрія Драганчука, в.о. Ямницької ДЮСШ, Івана Когуча – керівника МО учителів фізичної культури, предмету «Захист України», основ здоров’я.

У підсумку змагань призові місця розділилися таким чином: І місце посіла команда Ямницького ліцею, ІІ місце – Тязівської гімназії, ІІІ місце – Павлівського ліцею.  Дипломами за участь у спортивних іграх нагороджені команди Сілецької та Майданської гімназій. Кожна команда незалежно від зайнятого місця отримала в подарунок від сільського голови Романа Крутого спортивні призи: футбольні, баскетбольні, волейбольні та тенісні м’ячі.

Дякуємо Збройним Силам України за змогу проводити змагання!

Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо команді Ямницького ліцею гідно представити нашу громаду на районному етапі змагань! Дякуємо учителям, керівникам закладів освіти  за підготовку та підтримку!

ФОТОЗВІТ: